Vår Story

Aware Nutrition är ett företag inom träning och hälsa med fokus på Kosttillskott som är tillverkade i Sverige. Med flera tusentals nöjda kunder och en snabb tillväxt via sociala medier så har Aware Nutrition tagit plats på marknaden på väldigt kort tid. Förutom kosttillskott erbjuder vi även träningskläder & tillbehör.

2019

2020

Spridningen på sociala medier och mycket tid på marknadsföring resulterade till en snabb tillväxt med både orderantal och utökat sortiment. Det tog bara några månader innan det var dags att uppgradera och flytta lagret.

Sedan dess har företaget bara fortsatt att växa med ett utökat sortiment och antal kunder. Vår vision har alltid varit tydlig. Vi ville inte släppa alla produkter direkt och stressa fram dem utan vi ville att varje produkt skulle ha en noga utveckling och en professionell baktanke för att varje produkt skulle bli perfekt och unik. Och även med våra kunder, varje kund ska känna sig så nöjd som möjligt och uppskattad för att stanna kvar hos varumärket som kund. Våra produkter tillverkas här i Sverige i GMP certifierad miljö, med hög kvalite och fantastiska smaker.

Aware Nutrition har växt från endast försäljning till en återförsäljare från ett garage till ett av Sveriges snabbast växande varumärke. Denna tillväxt kommer ifrån ett hårt jobb med högkvalitativa produkter med fantastiska smaker, tillverkade i Sverige.

Men Aware Nutritions budskap var inte endast att ha de bästa produkterna, utan vi ville skapa en gemenskap kring träning och hälsa, kunna inspirera och motivera människor till denna livsstil. Alla ska känna sig delaktiga, känna sig uppskattade och kunna göra det dem verkligen vill.

Vad säger våra kunder om oss?

“Aware är ett företag som inte liknar något annat jag tidigare upplevt. Kundbemötandet, produkterna, gemenskapen, känslan och allt annat som har med dem att göra är bara toppen. Har aldrig haft något negativt att säga om varken företaget som helhet eller bara produkterna! Man känner sig inte bara som en kund hos dem utan man känner sig som en del av deras framgång, lite mer som en kompis. Och de visar alltid sin tacksamhet på sociala medier och med olika giveaways etc. Förtjänar fan årets företag alltså, kan inte tänka hur långt ni kommer gå!”

"Första gången jag hörde om Aware nutrition så var jag först lite skeptiskt men efter en beställning så ångrar jag mig inte, sjukt bra smaker på alla produkter inte för söta , drog 2 beställningar på mindre en 2v de säger ett och annat ! Så är du ute efter ett proteinpulver, bcaa , pwo eller varför inte en snygg Hoodie så beställ - Ni kommer inte ångra er!
Stor eloge till Joel och Fabian ni har gjort ett sjukt bra jobb!"

Kontakta oss

Vi jobbar hårt med att engagera och låta våra kunder vara med i vår tillväxt. Därför är du varmt välkommen att komma med förslag på produkter eller smaker vi borde ta fram eller liknande saker inom företaget.

Vill du hjälpa oss med detta eller har andra frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Klicka här för att kontakta oss: info@awarenutrition.se